Galerie foto

În grădinița noastră, plină de culoare,
Copiii desenează cu mic și mare,
Creioane colorate și pensule de aur,
În mâinile lor, devin creații minunate.
Pe hârtie albă, povești prind viață,
Sub ochii lor, lumea devine mai blândă și mai caldă,
Cu flori și fluturi, în zbor de-a valma,
Desenează fericirea, pe-o pânză cât palma.
Transport oameni mari și pici.
Mai duc mărfuri fel de fel,
Doruri, vise și-un drapel
Voi copii, știti cum mă cheamă?

Sarbatorim Carnavalul
Va invitam pe toti, incepe balul!
Cu totii noi ne-am adunat
Pentru bal ne-am costumat,
Dansam si cantam
De Carnaval ne bucuram!

Cu inima plină de bucurie și recunoștință, aducem mulțumiri participanților pentru implicarea la Bazarul de Crăciun al Grădiniței Waldorf Eruditio. Fiecare produs lucrat cu grijă și fiecare zâmbet oferit vizitatorilor au adus o notă de magie, iar energia și creativitatea s-au simțit în fiecare colț al grădiniței noastre.
Sărbătorile de iarnă sunt despre generozitate, bucurie și comunitate, iar împreuna am reușit să contribuim la aceste valori.

 

S-a mai dus un an scolar…Cu recunostinta lucrului bine facut, cu bucuria de a fi ajutat, chiar si cu epuizarea sau dezamagirea ca am fi putut implini mai mult visele copiilor…Traim sfarsituri, dar si inceputuri care pe cat de frumoase sunt, pe atat de provocatoare devin. Si, da, stim ca avem responsabilitatea a ceea ce am ales sa fim, doar ca emotiile si starile de reusita, neputinta, esec sau bucurie sunt cu atat mai valoroase cu cat invatam sa le pretuim ca si daruri pentru viitor.

Cu bucurie si recunostinta am intampinat de la mic la mare sarbatoarea verii! Copiii-Stelute ne-am impartasit din jocurile lor pline de culoare si voie buna, iar parintii au organizat un minunat bazar cu lucruri plasmuite impreuna cu cei mici.
Veniti alaturi de noi in Gradinita Waldorf Eruditio sa ne bucuram de momente alese!
Gingas Fluturas apare pe sub soare, peste floare,
Gingas Fluturas apare, dar ce spune oare?
Tipa-tipa- tip un prieten
Tipa-tipa-tip isi doreste
Tipa-tipa tip un prieten
Dar cum se numeste?
Gradinita Waldorf Eruditio se numeste:))
Fluturaşii numărau
Câte flori pe văi erau.
Unu, doi, trei, patru, cinci!
Şase, sapte, opt şi nouă,
Vine seara cea cu rouă,
Fugi acasă că te plouă!

Prin euritmie, forţa sufletească , sentimentele, gândurile, impulsurile de voinţă cuprind corpul uman şi revelează mişcarea sufletului care vorbeşte. Copiilor din grădinița noastră le oferim hrana sufletească pentru a crește armonios și sănătos.

Cu mic cu mare, ne-am adunat la Sarbatoarea Lampionaelor si ne-am straduit sa daruim lumina plantelor si vietuitoarelor pentru a trece cu bine peste perioada de iarna.

Copiii din gradinita Waldorf Eruditio se bucura saptamanal de activitatea de EURITMIE. Euritmia vrea să fie o vorbire vizibilă…Dacă modelăm vorbirea prin mijloacele pantomimei, modelul ne este vorbirea obişnuită, dacă modelăm vorbirea însăşi, aceasta nu are nici un model în afară. Ea se iveşte din om, ca produs independent. Nicăieri în natură nu există ceva ce se revelează drept vorbire. Precum vorbirea este o creaţie originală, tot aşa euritmia trebuie să fie o creaţie originală.

Ne bucuram in fiecare zi de iesiri in curtea gradinitei, locul in care voia buna si veselia ne insotesc joaca cea plina de imaginatie si curaj!