Galerie foto

Prin euritmie, forţa sufletească , sentimentele, gândurile, impulsurile de voinţă cuprind corpul uman şi revelează mişcarea sufletului care vorbeşte. Copiilor din grădinița noastră le oferim hrana sufletească pentru a crește armonios și sănătos.

Cu mic cu mare, ne-am adunat la Sarbatoarea Lampionaelor si ne-am straduit sa daruim lumina plantelor si vietuitoarelor pentru a trece cu bine peste perioada de iarna.

Copiii din gradinita Waldorf Eruditio se bucura saptamanal de activitatea de EURITMIE. Euritmia vrea să fie o vorbire vizibilă…Dacă modelăm vorbirea prin mijloacele pantomimei, modelul ne este vorbirea obişnuită, dacă modelăm vorbirea însăşi, aceasta nu are nici un model în afară. Ea se iveşte din om, ca produs independent. Nicăieri în natură nu există ceva ce se revelează drept vorbire. Precum vorbirea este o creaţie originală, tot aşa euritmia trebuie să fie o creaţie originală.

Ne bucuram in fiecare zi de iesiri in curtea gradinitei, locul in care voia buna si veselia ne insotesc joaca cea plina de imaginatie si curaj!